Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις εγκαταστάσεις του Αθηνά στην Ξάνθη

21-02-2024
ΕΚ "Αθηνά"

Σε ιδιαίτερο ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στις εγκαταστάσεις του Αθηνά στην Ξάνθη παρουσία του ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού του κέντρου.

Ο Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά Καθηγητής Γιάννης Εμίρης, άνοιξε την εκδήλωση με ευχές για τη νέα χρονιά και ευόδωση στόχων. Αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιδόσεις του οργανισμού ενώ τόνισε για άλλη μια φορά τη σημασία που έχουν οι συνεργασίες τόσο μεταξύ των Ινστιτούτων και Μονάδων του Αθηνά όσο και με την ερευνητική κοινότητα εν γένει, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο, επισημαίνοντας τα οφέλη που παράγονται από τις συνέργειες και την εξωστρέφεια.

Στη συνέχεια ο κ. Εμίρης καλωσόρισε την Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης και Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Πολυξένη Μπρίκα η οποία έδωσε το παρόν στην εκδήλωση στέλνοντας το δικό της μήνυμα στήριξης της ερευνητικής κοινότητας του τόπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο τέως Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά και Καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος απηύθυνε τον δικό του χαιρετισμό, καθώς και ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Επεξεργασίας του Λόγου Βασίλης Κατσούρος. Παρόντες ήταν επίσης ο Υπεύθυνος του Παραρτήματος Δρ. Γιώργος Παυλίδης και η Υπεύθυνη Γραφείου Διαχείρισης Προτάσεων του Αθηνά, κ. Βασιλεία Φιλίδου.

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

S M T W T F S
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31