Η Πρέσβειρα της Σλοβενίας και η Εμπορική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ουκρανίας στο Corallia

10-03-2018
CORALLIA

Τα γραφεία του Corallia στο α2-innohub επισκέφθηκαν η  Πρέσβειρα της Σλοβενίας στην Αθήνα κα Anita Pipan, καθώς και η Επικεφαλής του Εμπορικού και Οικονομικού Τμήματος  της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Αθήνα κα Anna Tischenko το μήνα Μάρτιο, με στόχο την ανταλλαγή ιδεών και τη διερεύνση πεδίων συνεργασίας μεταξύ των χωρών με το Ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας που αναπτύσσει το Corallia.
 
Τους εκπροσώπους των Πρεσβειών υποδέχθηκε, με παρουσίαση του έργου και των διακρίσεων του οργανισμού ο Γενικός Διευθυντής, καθηγητής κος. Βασίλειος Μακιός, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της διοίκησης του Corallia τον Chief Strategy & Financial Officer Δρ. Jorge-A. Sanchez-P. και τον Chief Development & Operations Officer Δρ. Νίκο Βογιατζή.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ενημερώθηκαν για το ρόλο και τη δράση του Corallia για την ανάπτυξη της καινοτομίας και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων, ξεναγήθηκαν στον οργανισμό και συζήτησαν αναλυτικά προτάσεις συνεργασίας μεταξύ του Corallia και της Πρεσβειών στην Ελλάδα, με στόχο το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών που θα συμβάλουν στην ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των χωρών.